Weight Management Range
Kontrola težine

Formula 1 shakeovi i Express pločice iz Herbalifea puni su svega dobroga što treba vašem tijelu, a dolaze u nizu odličnih okusa. Bez obzira želite li izgubiti, dobiti ili održati tjelesnu težinu, Herbalife shakeovi i pločice su savršeno rješenje za prehranu.

Herbalifeova Formula 2 Multivitaminski kompleks i Formula 3 Proteinski dodatak u prahu također vam mogu pomoći u ostvarenju ciljeva povezanih sa zdravljem.


Formula 1
Formula 1

Znanstveno dokazana Herbalife Formula 1 daje vam esencijalne hranjive tvari kroz kvalitetne sastojke.

Formula 1 Express
Formula 1 Bars

Herbalife Formula 1 Express pločice: Savršene kada ste vani ili nemate vremena pripremiti frape. Herbalifeove Formula 1 pločice prepune se esencijalnih vitamina i minerala te uz manje od 210 kalorija po pločici imaju sve blagodati Formula 1 Shakea.

Formula 2
Formula 2

Herbalife Formula 2: Herbalifeov Multivitaminski kompleks s preko 20 vitamina i minerala formuliran je kako biste lakše ispunili 100% preporučene dnevne količine esencijalnih vitamina i minerala.

Vlakna i ljekovito bilje
Fibre & Herb

Vlakna i ljekovito bilje vam može pomoći da povećate dnevni unos vlakana i održite uravnoteženu probavu.

Formula 3
Formula 3

Herbalife Formula 3 Proteinski dodatak u prahu. Za jednostavno povećanje unosa proteina. Dodajte ga u Formula 1 shake ili u jogurt, juhu i složence.

Gurmanska juha
wm_soup

Gurmanska juha od rajčice: Gurmanska juha od rajčice je topao, pikantan i hranjiv zdrav međuobrok koji se jednostavno spravlja.

Proteinske pločice
wm_landing_bar

Proteinske pločice: Herbalife Proteinske pločice su ukusan i zdrav međuobrok.

Pržena zrna soje
Pržena zrna soje

Pržena zrna soje: Ovaj ukusan pikantan međuobrok savršen je kada ste u pokretu.

Cell Activator
Cell Activator

Cell Activator: bogat vitaminima B, pomaže u pretvaranju hrane u energiju. Uz to podupire proizvodnju energije.

Instant biljni čaj
Instant Herbal Beverage

Instant biljni napitak s ekstraktima čaja. Ovaj osvježavajući napitak možete popiti hladan ili topao da biste imali više energije i osjećali se budnima.

Thermojetics Žuti
Thermojetics

Thermojetics Žuti: Thermojetics sadrži krom, esencijalni element u tragovima koji je važan za reguliranje glukoze. Ta funkcija može pomoći u odupiranju pojave neobuzdane želje za hranom.

Pržena zrna soje
Pržena zrna soje

Pržena zrna soje: Ovaj ukusan pikantan međuobrok savršen je kada ste u pokretu.Herbalife je član Europske udruge za direktnu prodaju SELDIA i potpisnik njihovogEtičkog kodeksa.
hr-BA | 21.9.2017. 8:31:51 | NAMP2HLASPX02