Weight Management Range
Kontrola težine

Formula 1 shakeovi i Express pločice iz Herbalifea puni su svega dobroga što treba vašem tijelu, a dolaze u nizu odličnih okusa. Bez obzira želite li izgubiti, dobiti ili održati tjelesnu težinu, Herbalife shakeovi i pločice su savršeno rješenje za prehranu.

Herbalifeova Formula 2 Multivitaminski kompleks i Formula 3 Proteinski dodatak u prahu također vam mogu pomoći u ostvarenju ciljeva povezanih sa zdravljem.


Formula 1
Formula 1

Znanstveno dokazana Herbalife Formula 1 daje vam esencijalne hranjive tvari kroz kvalitetne sastojke.

Formula 1 Express
Formula 1 Bars

Herbalife Formula 1 Express pločice: Savršene kada ste vani ili nemate vremena pripremiti frape. Herbalifeove Formula 1 pločice prepune se esencijalnih vitamina i minerala te uz manje od 210 kalorija po pločici imaju sve blagodati Formula 1 Shakea.

Fibre and herbs tablete
Fibre & Herb

Fibre and herbs tablete vam može pomoći da povećate dnevni unos vlakana i održite uravnoteženu probavu.

Žuto
Thermojetics

Žuto: Thermojetics sadrži krom, esencijalni element u tragovima koji je važan za reguliranje glukoze. Ta funkcija može pomoći u odupiranju pojave neobuzdane želje za hranom.

Formula 3
Formula 3

Herbalife Formula 3 Proteinski dodatak u prahu. Za jednostavno povećanje unosa proteina. Dodajte ga u Formula 1 shake ili u jogurt, juhu i složence.

Gurmanska juha
wm_soup

Gurmanska juha od rajčice: Gurmanska juha od rajčice je topao, pikantan i hranjiv zdrav međuobrok koji se jednostavno spravlja.

Proteinske pločice
wm_landing_bar

Proteinske pločice: Herbalife Proteinske pločice su ukusan i zdrav međuobrok.

Pržena zrna soje
Pržena zrna soje

Pržena zrna soje: Ovaj ukusan pikantan međuobrok savršen je kada ste u pokretu.

Cell Activator
Cell Activator

Cell Activator: bogat vitaminima B, pomaže u pretvaranju hrane u energiju. Uz to podupire proizvodnju energije.

Instant biljni napitak
Instant Herbal Beverage

Instant biljni napitak.Ovaj osvježavajući napitak možete popiti hladan ili topao da biste imali više energije i osjećali se budnima.

Formula 2 za muškarce
1745_HR_Formula2-MEN_Square_170x155px

Formula 2 kompleksi vitamina i minerala za muškarce formulirani su za rad u kombinaciji s vašim omiljenim shakeom Formule 1 kako bi vašem tijelu omogućio unos hranjivih tvari potrebnih u pravom omjeru.

Formula 2 za žene
2038_HR_Formula2-WOMEN_Square_B_250px

Formula 2 Kompleks vitamina i minerala za žene, vaš svakodnevni multivitaminski dodatak prehrani za optimalnu prehranu, posebno prilagođen specifičnim potrebama muškaraca i žena.Herbalife je član Europske udruge za direktnu prodaju SELDIA i potpisnik njihovogEtičkog kodeksa.
hr-BA | 22.2.2019. 5:15:08 | NAMP2HLASPX01