Formula 1 Express pločica

Print
Formula 1 Express pločica
Kada ste pokretu, nikada nećete morati brinuti zbog preskakanja obroka, jer imate rješenje za optimalan i ukusan obrok. Praktična Formula 1 Express pločica za optimalan obrok nutricionistički je uravnotežena i ukusna. Formula 1 Express pločica za optimalan obrok osigurava vam esencijalne nutrijente potreban za optimalan obrok* kada ste u pokretu.

KLJUČNE PREDNOSTI
  • Kontrolirani broj kalorija – samo 207 kalorija po pločici
  • Bogata vlaknima i proteinom soje
  • Sadrži esencijalne vitamine i minerale, te vam pomaže da ih uzimate u preporučenim unosima (PU)
  • Pogodna za vegetarijance
  • Dostupna s okusom čokolade i crvenog bobičastog voća i jogurta
  • Nutricionistički uravnotežen i ukusan obrok u praktičnoj pločici

ZAŠTO VAM JE POTREBNA?
Kada nastojite izgubiti ili kontrolirati težinu, važno je uzimati nutricionistički uravnoteženu hranu, a to može biti problem ako ne možete posegnuti za praktičnom i ukusnom hranom. Optimalan obrok poput shake-a Formule 1 ili Formula 1 Express pločice za optimalan obrok pomažu vam da ne povećavate unos kalorija, pa nećete dodatno dobivati na težini, a istovremeno vas opskrbljuje esencijalnim vitaminima i mineralima, dugotrajnim ugljikohidratima i proteinima za energiju i dulji osjećaj sitosti. UPOTREBA Shake Formule 1 ili Formula 1 Express pločicu za optimalan obrok pojedite svaki dan kao optimalan obrok.

ŽELITE LI OSOBNO PRILAGOĐEN PROGRAM KONTROLE TEŽINE?
Shake Formule 1 već je omiljeno rješenje za optimalan obrok milijunima ljudi kojima svakodnevno pomaže u kontroli težine, omogućavajući im postizanje rezultata na koje su ponosni. Ukusan obrok možete pripremiti dodavanjem svog omiljenog voća, pa tako svaki dan možete uživati u drugom okusu. Vaš shake Formule 1 možete kupiti u kutiji.

TREBA VAM PRAKTIČAN OPTIMALAN OBROK KADA STE U POKRETU?
Formula 1 Express pločica za optimalan obrok praktično je rješenje koje vam može biti pri ruci kada ste u pokretu. Popijete li uz nju izdašnu količinu vode, ona uvijek predstavlja hranjiv obrok. Hrskava, odličnog čokoladnog okusa, ona je odličan nadomjestak obroka, pa niti kad ste u pokretu ne morate pribjegavati hrani s prekomjernim kalorijama.

*Ovaj proizvod namijenjen je korištenju u sklopu prehrane s ograničenim brojem kalorija i s ostalim namirnicama, uz redovnu tjelesnu aktivnost.

#2669 Čokolada
#2670 Bobice i jogurt

 Naručite od Herbalife Člana Herbalife je član Europske udruge za direktnu prodaju SELDIA i potpisnik njihovogEtičkog kodeksa.
hr-BA | 19.2.2020. 19:17:36 | NAMP2HLASPX01